dinsdag 20 mei 2008

Workshop 9 mei: karton!

17:30 18.00 Dinner (outside if the weather permits it!)
Omdat de zon zo geweldig ons aan het begroeten was vandaag, gingen we met zijn allen lekker op het gras ons heerlijke eten opeten, dat Henny voor ons verzorgd had. Bij een gebrek aan stoelen moesten enkele mensen op een gedesyclede kruk zitten gemaakt van 2 oude dozen.

18:00 18:15 Update about project
Na het eten was er een introductie van de activiteiten in deze workshop door Gabriela en Ivo. Tijdens deze introductie werden de coaches en designers gevraagd een dagboek bij te houden en foto’s te maken van dingen in hun leven die temaken hebben met het project. De wegwerp camera’s worden na gebruik gedesycled voor de exhibition.
De introductie werd afgesloten met een presentatie van Ivo over hoe papier en karton geproduceerd, gebruikt en gerecycled word en hoe het door ons gedesycled kan worden.


18:15 21:15 Desycling cardboard and paper
De Coaches werden ingedeeld in twee groepen die om de beurt aan de paper dolls of cardboard chairs hebben gewerkt. Beide groepen hebben erg hun best gedaan en er zijn ontzettend leuke designs ontstaan die rond negen uur gepresenteerd werden.

De statige hond van Serena, Alice

21:15 21:30 Close up
Na de geslaagde workshop moesten alle knipsels en rommeltjes op geruimd worden want wat was het weer een zooitje. Gelukkig hielp iedereen ijverig mee met opruimen. Ten slotte was er het o zo zware afscheid waarbij iedereen uitkeek naar de volgende ontmoeting.
Tot ziens!
Ivo

Geen opmerkingen: