donderdag 17 september 2009

Desycling op Tafel: De Tweede Gang

Vandaag was het dan zover. De resultaten van de eerste workshop waren verwerkt en het was tijd om ons eerste ontwerp met zijn allen te maken. Een fruitschaal desycled van alleen maar oude magazines. We waren met meer dan 20 mensen (LSDP, Coaches, Buurtbewoners, Kinderen en Klein-Kinderen) maar wat was het geslaagd! Meer dan 300 papieren rolletjes zijn er gedraaid, geplakt en bevestigt. Met z’n allen hebben wij onze Multi-Culti fruitschaal dan toch afgekregen. Ruim 40 tijdschriften hadden we nodig maar dankzij de resultaat gerichtheid van onze coaches (Agnes en Norma) hebben wij hem toch afgekregen in 1 middag.

Het plaatsen van de rolletjes vergt veel concentratie en geduld.

De gemaakte fruitschaal symboliseert onze samenwerking, iedereen heeft geholpen met het maken van de papier rolletjes. Een speciaal detail van de fruitschaal bevindt zich in de buitenste ring van de fruitschaal. Als je goed kijkt zie je namelijk dat de tekst die hier te lezen is, is gedrukt in verschillende talen. Precies de talen van de culturen die hebben geholpen aan de schaal. Zo word nogmaals de samenwerking tussen ons allen onderstreept.

Wij willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen deze middag en een speciaal bedankje voor onze gastvrouw Latifa die er voor zorgde dat wij ons helemaal konden focussen op de schaal.

Kon je er niet bij zijn en wil je toch het resultaat met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar het feest op zondag 27 september aan de Lodewijk van Deysselstraat 61.

Tot dan!

Geen opmerkingen: