vrijdag 15 mei 2009

We hebben een mooi plan!

Desycling Geuzenveld-Slotermeer
Najaar- 2009

Afgelopen week kwamen LSDP en de desycling coaches in het plus-punt om samen te bespreken over de organizatie van het najaar desycling seizoen 2009 in Geuzenveld-Slotermeer.

We zijn heel blij dat er nu een groep zeer enthousiaste ‘desycling coaches’ is die graag verder wil met ‘desycling’ activiteiten in de wijk. Ook het stadsdeel, verschillende bedrijven en lokale organisaties zijn ge├»nteresseerd in het vervolg van desycling in samenwerking met daadwerkelijke lopende /nieuw (buurt)projecten. O.a organisaties als Stedelijk Museum en Wilde Westen, Koers Nieuw-West en Wijkweb hebben interesse getoond.


De aanwezige desycling coaches in deze meeting zijn: Irene Pessi, Carmen Markus, Agnes Herewood, Norma Anthonijsz, Wendy Lemmers en Ingrid Potman en we hebben met z’n allen een mooi plan gemaakt!

Wat gaan we doen in dit seizoen?
LSDP team gaat samen met de desycling coaches en de buurtbewoners uit Geuzenveld een lijn van mooie desycled producten ontwerpen binnen het thema ‘koken en eten’. Later kunnen meer buurtbewoners van Geuzenveld-Slotermeer in een paar workshops deze desycled producten leren te maken. We gaan deze workshops uitvoeren in de ‘’openbare keuken’’ van het project “De kok, de kweker, zijn vrouw en hun buurman” georganiseerd door Stichting Wilde Westen binnen het programma Stedelijk in West.

We hebben een heel praktische (Nederlands hey!) taakverdeling gedaan. Carmen zorgt voor onze interne communicatie, Norma helpt met de lokale promotie en Wendy, Irene, en Agnes met de organisatie en uitvoering van activiteiten.

Wil je mee doen? Voor informatie kun je een email sturen naar: sisters@lsdp.nl

Voor het geval dat onze lezers niet bij de activiteiten aanwezig kunnen zijn, kunt u al onze activiteiten hier in de weblog volgen. Kijk binnenkort de update van ons weblog met het nieuws van dit project!

Geen opmerkingen: